V podmienkach stredomorského podnebie, ktoré sa vyznačuje krátkymi a miernymi zimami a dlhými a teplými letami na slnku, bola vytvorená vína, ktoré sa vyznačujú ideálnym rozdelením alkoholu, kyselín, minerálov, trieslovín, farby, bielkovín a vitamínov.
Je vyrobené z odrody hrozna plavac malý na polostrove Pelješac v Chorvátsku.
Má tmavo červenú farbu s atramentovými odleskami a veľmi dobrú viskozitu.
Vôňa je čistá s nádychom sliviek, fíg a mandlí.
Chuť je plnšie s bohatou trieslovinou a ovocnosťou, zušľachtená uležením v dubových sudoch, ktoré sú naozaj cítiť.
Dingač Skaramuča Pelješac získal bronzovú medailu na najväčšom americkom vinárskom veľtrhu v San Franciscu, cenu získal v súťaži 4 500 vzoriek vín z celého sveta.
Obsah alkoholu 15%
Podáva sa vychladené na 17 ° C -18 ° C k červenému mäsu, zverine, mäsu na grile, rybám a vyzretom syrom.
Kategória: | Víno |
---|
V podmienkach stredomorského podnebie, ktoré sa vyznačuje krátkymi a miernymi zimami a dlhými a teplými letami na slnku, bola vytvorená vína, ktoré sa vyznačujú ideálnym rozdelením alkoholu, kyselín, minerálov, trieslovín, farby, bielkovín a vitamínov.
Je vyrobené z odrody hrozna plavac malý na polostrove Pelješac v Chorvátsku.
Má tmavo červenú farbu s atramentovými odleskami a veľmi dobrú viskozitu.
Vôňa je čistá s nádychom sliviek, fíg a mandlí.
Chuť je plnšie s bohatou trieslovinou a ovocnosťou, zušľachtená uležením v dubových sudoch, ktoré sú naozaj cítiť.
Dingač Skaramuča Pelješac získal bronzovú medailu na najväčšom americkom vinárskom veľtrhu v San Franciscu, cenu získal v súťaži 4 500 vzoriek vín z celého sveta.
Obsah alkoholu 15%
Podáva sa vychladené na 17 ° C -18 ° C k červenému mäsu, zverine, mäsu na grile, rybám a vyzretom syrom.