Čokoláda Adria byla vždy a bude vyrábaná ručne podľa tradičnej receptúry s pridanými kúskami levandule.
Pri výrobe čokolády Adria sa používa nejkvalitnejšia tmavá čokoláda (s min 72% kakaa), ktorá sa miesi s veľmi špecifickými a väčšinou tradičnými chorvatskými ingredienciami.
Väčšina týchto zložiek sa tiež zhromažďuje ručne a vyžaduje dlhý proces prípravy pri produkcii čokolády.
Kategória: | Sladkosti |
---|
Čokoláda Adria byla vždy a bude vyrábaná ručne podľa tradičnej receptúry s pridanými kúskami levandule.
Pri výrobe čokolády Adria sa používa nejkvalitnejšia tmavá čokoláda (s min 72% kakaa), ktorá sa miesi s veľmi špecifickými a väčšinou tradičnými chorvatskými ingredienciami.
Väčšina týchto zložiek sa tiež zhromažďuje ručne a vyžaduje dlhý proces prípravy pri produkcii čokolády.